Wat zijn de voordelen van EasyDeals?

Het belangrijkste wat internet u te bieden heeft, samen gebracht in één eenvoudig pakket.

Vandaag de dag is internet niet meer weg te denken uit onze samenleving. Online bestellen we pizza’s, kleding, luisteren we naar muziek via spotify, zoeken we een vakantiebestemming via Google en praten we met vrienden via Facebook. Kortom, we brengen steeds meer tijd online door. Het is voor ondernemers daarom belangrijk om actief online aanwezig te zijn. EasyDeals bundelt daarom voor u als ondernemer alle belangrijke diensten in één eenvoudig pakket tegen een aantrekkelijke prijs.


Voordelen van EasyDeals:

Naast meer bereik in uw regio, meer rendement uit uw reclamebudget en binnen 24 uur online vindbaar heeft EasyDeals nog meer voordelen:

Statistieken

Hier vindt u alle resultaten zoals de best presterende advertentie, de minst presterende advertentie, de kosten per klik en zelfs hoeveel bezoekers uw advertenties hebben opgeleverd in een bepaalde periode.

Alle apparaten

Uw website en al uw advertenties zijn zichtbaar op desktop, laptop, tablet en smartphone. Deze worden automatisch aangepast naar het juiste formaat zodat u zo optimaal mogelijk gevonden zult worden.

Stoplos contract

Dit betekent dat u niet vast zit aan een jaarcontract en dat u per maand kan opzeggen. Wij zijn er van overtuigd dat EasyDeals u enorm helpt online beter gevonden te worden.

Advertentiebibliotheek

In deze community gedreven advertentiebibliotheek kunt u enorm veel bestaande advertenties vinden. Deze kunt u gebruiken om direct online te adverteren maar u kunt natuurlijk ook zelf aan de slag om uw eigen advertentie samen te stellen.

Updates

Natuurlijk krijgt u standaard gratis updates en nieuwe functionaliteiten. U kunt dus regelmatig nieuwe mogelijkheden verwachten met EasyDeals.

Support

De helpdesk van EasyDeals staat altijd voor u klaar. Tijdens het gebruik van EasyDeals kunt u direct chatten met één van onze specialisten. Komt u ergens niet uit dan kunt u onbeperkt gebruik maken van onze helpdesk. Daarnaast mag u natuurlijk ook altijd contact opnemen per telefoon of e-mail.

Samenwerking met Google

EasyDeals is Google Partner. Onze specialisten maken de officiële Google examens en verdiepen zich dagelijks in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Google AdWords. Je wordt dus bijgestaan door echte experts!

EasyDeals is een initiatief van Tribal Internet Group. Eén van Nederlands eerste en inmiddels grootste online marketingbedrijven.

Waarom EasyDeals?

Omdat u heel doelgericht meer rendement haalt uit uw reclamebudget. Met enkele klikken kunt u uw advertentie of aanbieding op het internet verspreiden. Zo bereikt u meer mensen in uw gewenste regio en meer klanten = meer omzet. Uw reclamebudget was nog nooit zo rendabel en inzichtelijk. Vergelijk het maar eens met een advertentie in de lokale krant of het drukken en verspreiden van folders. Online adverteren is extreem gericht. Mensen die al naar uw product of dienst zoeken zijn namelijk heel relevant en daardoor dus interessant.

Onze helpdesk staat voor u klaar:

EasyDeals helpdesk Een goede ondersteuning is erg belangrijk om zo optimaal mogelijk gevonden te worden in Google. Daarom staat er voor al uw vragen een enthousiast team van experts voor u klaar. Onze mensen leggen de verplichte Google examens af en zijn dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast weten zij als geen ander wat online marketing voor u als ondernemer kan betekenen. EasyDeals is een initiatief van Triball Internet Group. Eén van Nederlands eerste en inmiddels grootste online marketingbedrijven. EasyDeals is bovendien de eerste Google AdWords Premier MKB Partner in Nederland. U bent dus in goede handen en wordt bijgestaan door specialisten welke u graag een helpende hand geven of zelfs voor u met uw campagnes aan de slag gaan.

Wat houdt deze helpdesk in?

De helpdesk van EasyDeals staat altijd voor u klaar. Tijdens het gebruik van EasyDeals kunt u direct chatten met één van onze specialisten. Komt u ergens niet uit dan kunt u onbeperkt gebruik maken van onze helpdesk. Daarnaast mag u natuurlijk ook altijd contact opnemen per telefoon of e-mail.


Interesse in EasyDeals?

Wilt u EasyDeals ook uitproberen? Probeer het en ontvang de eerste 3 maanden € 30,- korting?

Heeft u interesse in EasyDeals vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op om uw wensen door te nemen en u binnen 24 uur online vindbaar te krijgen!

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u natuurlijk ook met ons contact opnemen:
0900 25 25 25 4 info@easydeals.nl