Google Adverteren

Hoe werkt Google Adverteren bij EasyDeals?


Wilt u ook goed gevonden worden in uw regio? Ga dan aan de slag met Google Adverteren. Maak het uzelf dan gemakkelijk en start met EasyDeals, wij helpen u stap voor stap.

Google Adverteren, oftewel adverteren via Google AdWords, is de basis van EasyDeals. Geef zelf aan met welke diensten en producten u wilt adverteren op Google. U kunt zelfs aangeven in welke regio u wilt adverteren zodat u lokaal nog beter gevonden zult worden. EasyDeals maakt gebruik van standaard zoekwoorden en advertentieteksten welke continu worden verbeterd. Door zelf aan de slag te gaan en naar wens diensten en advertentieteksten toe te voegen kunt u uw advertenties extra op laten vallen. Daarmee kunt u zich dan ook gelijk onderscheiden van de concurrentie.

De advertenties verwijzen naar uw website en daar toont u onder andere uw contactgegevens en openingstijden. Binnen EasyDeals kunt u eenvoudig uw statistieken bekijken. Zo kunt u duidelijk zien hoe vaak uw advertenties zijn vertoond op Google en hoeveel bezoekers er op uw website zijn geweest in een bepaalde periode.


Extra klikbudget kopen?

U zult er snel genoeg achter komen dat adverteren via Google zijn vruchten afwerpt. Wilt u meer adverteren dan verhoogt u gewoon uw klikbudget.


Mobiel adverteren?

Wilt u ook goed gevonden worden via de smartphone? Door mobiel te adverteren, zorgt u ervoor dat u uw doelgroep nog makkelijker kan bereiken.Zodra iemand in uw regio via een smartphone zoekt op uw diensten of producten verschijnt een advertentie van uw bedrijf compleet met plattegrond, bedrijfsgegevens en een direct aanklikbaar telefoonnummer. Het gebruik van smartphones om uw diensten en producten te vinden is enorm aan het groeien. Het is dus verstandig om ook in mobiel adverteren te investeren. U kunt zelfs uw mobiele advertenties meer prioriteit geven dan andere advertenties.


Creëer uw advertentie

Maak zelf eenvoudig advertenties of maak gebruik van de community gedreven advertentiebibliotheek welke vol staat met goede advertenties. Natuurlijk is het verstandig om ook zelf aan de slag te gaan, vooral om u te onderscheiden van de rest.

Controleer uw advertentie

Controleer goed of uw advertentie geen spelfouten of onwaarheden bevat. Dit om zo professioneel en netjes uw advertenties online te presenteren.

Verspreid uw advertentie

Als u de advertentie goed gecontroleerd heeft kan deze verspreid worden op het internet. Deze advertentie zal dan zo snel mogelijk worden vertoond en dit zal u meer bezoekers op uw website opleveren.


U kunt nog meer met EasyDeals:


Interesse in EasyDeals?

Wilt u EasyDeals ook uitproberen? Probeer het en ontvang de eerste 3 maanden € 30,- korting?

Heeft u interesse in EasyDeals vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op om uw wensen door te nemen en u binnen 24 uur online vindbaar te krijgen!

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u natuurlijk ook met ons contact opnemen:
0900 25 25 25 4 info@easydeals.nl