De meest gestelde vragen aan EasyDeals

Veelgestelde vragen


Google adverteren

Ik wil wel online adverteren, maar mijn bedrijf richt zich op een bepaalde regio.

Met EasyDeals bereikt u enkel en alleen bestaande en nieuwe klanten uit de regio die echt interesse hebben in uw producten of diensten. U target uw doelgroep bijvoorbeeld binnen een radius van 1 tot max. 50 kilometer van uw voordeur, per provincie of landelijk. U kunt zelf kiezen in welke regio u wilt adverteren.

Ik adverteer al in lokale kranten en tijdschriften wat is de toegevoegde waarde?

Adverteren op het internet heeft veel voordelen boven het adverteren in bijvoorbeeld kranten of tijdschriften. Online adverteren is veel goedkoper dan in de plaatselijke krant. Uw advertentiecampagne is alleen gericht op uw doelgroep. Bovendien kunt u met een advertentiecampagne precies meten hoeveel consumenten uw website hebben bezocht.

Ik kan mijn advertenties niet vinden?

Als u de advertenties in Google wenst te bekijken kunt u de volgende link gebruiken http://www.google.nl/adpreview. Door deze link te gebruiken klikt u niet op uw eigen advertentie dus kost het u ook geen klikkosten, en worden er geen vertoningen door Google gegenereerd. Zo kunt u precies zien op welke plaats uw advertentie verschijnt zonder de dat het kosten met zich meebrengt.

Wat is een dagbudget?

Het dagbudget is het bedrag dat u per dag bereid bent te betalen voor uw Adwords campagne. Zodra de limiet van uw budget is bereikt, worden uw advertenties die dag niet meer weergegeven. Bij EasyDeals kunt u vanuit uw dashboard extra budget bijkopen.

Hoe weet ik of dat mijn budget is bereikt?

Het budget wordt verdeeld over de maand zodat u elke dag budget heeft om te besteden. Het is mogelijk dat het dagbudget op is voor het einde van de dag. In dat geval heeft u te weinig budget in de campagne zitten. U kunt natuurlijk extra budget bijkopen zodat uw advertenties meer vertoond worden en meer kliks kunnen genereren. Een medewerker van EasyDeals kan voor u controleren of het dagbudget al verbruikt is.

Kunnen concurrenten de hele dag op mijn advertenties klikken?

Nee, Google gebruikt verschillende geavanceerde controletechnologieën om te zorgen dat AdWords niet wordt misbruikt. Alle klikken worden nauwkeurig geanalyseerd. Elke klik wordt geanalyseerd op onder andere IP-adres, tijdstip van klik, dubbele klikken en diverse andere klikpatronen. Ongeldige klikken worden uit de resultaten gefilterd en worden nooit aan u in rekening gebracht.

Welke resultaten kan ik bekijken?

In het dashboard van EasyDeals kunt u de resultaten zoals het aantal klikken en het aantal vertoningen, de kosten per klik en de CTR (doorklikpercentage) van uw Adwords campagne bekijken. Maandelijks krijgt u een uitbereidde rapportage toegestuurd waarin de statistieken per zoekwoord, per dienst, per advertentie zijn weergeven. Tevens kunt u zien hoeveel keer uw contactformulier ingevuld is of hoeveel klanten er zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Ik heb geen website kan ik dan toch klant worden bij EasyDeals?

Bij EasyDeals krijgt u een gratis miniwebsite (bedrijfspagina) die voor de juiste doelgroep gevonden wordt in Google. Op uw miniwebsite staan uw bedrijfsgegevens, logo, afbeeldingen, uw producten of diensten, Google maps, contactformulier en klanten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo kunt u laten zien wie u bent en wat u te bieden heeft.

Ik heb al een bestaande adwords account nemen jullie deze over?

Nee, u krijgt van EasyDeals een nieuwe AdWords campagne die wordt ingericht via de EasyDeals applicatie. Onze AdWords specialisten hebben voor uw branche al relevante zoekwoorden ingericht. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe ontvangen ik een nieuw wachtwoord?

Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u een nieuw wachtwoord opvragen. Klik op wachtwoord vergeten en binnen enkele minuten wordt er een nieuw wachtwoord naar uw e-mailadres verstuurd.


Mobiel adverteren

Waarom zou ik mobiel gaan adverteren?

Mobiel adverteren wordt steeds interessanter en belangrijker. Wanneer iemand in uw regio via een smartphone zoekt op uw zoekwoorden, verschijnt u compleet met plattegrond en direct aan te klikken telefoonnummer.

Is mijn website wel geschikt voor mobiel adverteren?

Bij EasyDeals krijgt u een miniwebsite (bedrijfspagina) die meteen geschikt is voor mobiel internet. Heeft u zelf al een website dan kunnen wij voor u controleren of die geschikt is voor mobiel internet.


E-mail adverteren

Wat is e-mailmarketing?

E-mailmarketing is het sturen van informatie naar uw klanten die hun e-mailadres bij u hebben achtergelaten. Door middel van het versturen van een e-mail kunt u contact houden met uw klanten. Bij EasyDeals kunt u gemakkelijk vanuit uw eigen dashboard in een klik uw acties en nieuwsbrieven per e-mail versturen naar al uw klanten.


Social Media adverteren

Wat is de toegevoegde waarde van Social Media?

Dat men niet langer om Social Media heen kunt weten de meeste ondernemers wel. Op bijvoorbeeld Facebook en Twitter praten dagelijks miljoenen mensen met elkaar en met bedrijven. U kunt niet achterblijven dus koppel uw Social Media kanalen gemakkelijk aan uw website om u nog beter met uw klanten te verbinden.

Voordelen van Social meida:

  1. Vergroten van uw naamsbekendheid
  2. Beïnvloeden van koopgedrag
  3. Groter bereik van consumenten
  4. U wordt als belangrijk gezien in uw branche
  5. Invloed op posities in de zoekmachine
  6. Het verkrijgen van inzicht van uw doelgroep

Betaling

Waar vind ik een overzicht van al mijn rekeningen?

In het dashboard kunt u via het tabblad facturen direct alle facturen bekijken en downloaden.

Kan ik per maand betalen?

De betaling geschiedt per kwartaal door middel van IDEAL, overboeking of automatisch incasso. U ontvangt 4 keer per jaar een factuur.


Overeenkomst en Opzegging

Hoe lang loopt een abonnement?

Bij EasyDeals zit u niet vast aan een abonnement.

Wat is de opzegtermijn van mijn dienst?

Opzegging van een overeenkomst geschiedt per aangetekende post of via de e-mail met inachtneming van een opzeggingstermijn van één maand.


Heeft u zelf een vraag? Stel deze via het contactformulier.