De ervaringen van ondernemers met EasyDeals

Lees hier wat anderen van EasyDeals vinden:

Karin van Boggelen - ART Den Bosch

“Je zichtbaarheid vergroten op internet werkt goed via dit platform”

Ik gebruik EasyDeals nu al een poos om te adverteren op Google en dat bevalt mij uitstekend. Het is prettig dat je zaken doet met een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is en snel reageert op vragen. Ook geven ze goede hulp bij het opzetten van je campagne. Ik vind het heerlijk dat ik me zelf niet hoef te verdiepen in alle regeltjes die Google stelt aan het adverteren, bij EasyDeals regelen ze dat allemaal wel.

Als ondernemer ben je geneigd om je voornamelijk te richten op je kernactiviteiten en daardoor schiet het bijhouden van een advertentiecampagne er nogal eens bij in. Gelukkig trekken ze bij EasyDeals steeds weer aan de bel als ze zien dat je al een tijd niet meer actief bent geweest. Hierdoor blijven je advertenties up-to-date en staat er dus geen verouderde informatie op internet.

Wat ik een fijn meetinstrument vind, is de mogelijkheid om een coupon te plaatsen op jouw EasyDeals mini website. Doordat mensen met deze kortingsbon naar jouw winkel komen, weet je meteen hoe ze aan je gegevens zijn gekomen. De EasyDeals mini website op zichzelf is leuk in te richten, met zowel foto's als tekst. Hierdoor kun je potentiële klanten een goed beeld geven van jouw bedrijf. Je zichtbaarheid vergroten op internet werkt dus eigenlijk erg goed via dit platform. Ik kan het iedereen aanraden die wel actief wil zijn op internet, maar geen zin heeft om daar uren per week aan te spenderen.

Bekijk de website
Betty Blom - De Zandkamer

“EasyDeals maakt adverteren in Google makkelijk en beheersbaar!”

In mei 2012 ben ik gestart met onze exclusieve vergaderruimte, de Zandkamer. Om de vindbaarheid van de website op Google te optimaliseren en naamsbekendheid in de regio te krijgen ben ik met EasyDeals gaan samenwerken. Zij zorgen ervoor dat de website bij de juiste doelgroep in de regio onder de aandacht wordt gebracht. Middels een rapportage en statistieken heb ik op elk gewenst moment inzage in het aantal vertoningen en clicks van de website in Google. EasyDeals biedt niet alleen digitale service maar ook een persoonlijke service die ik erg belangrijk vind in een samenwerking.

Bekijk de website
Wim Kuijk - Keurslager Wim Kuijk

“EasyDeals is hét middel om de bereikbaarheid te vergroten”

Via een workshop van VersPlatform Nederland werd ik geïnformeerd over de mogelijkheden van EasyDeals. Zij geven je de tools om via internet in contact te komen met de huidige moderne jonge consument. Voor iedere ondernemer een prachtig middel om te communiceren en goed te profileren. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren. Mede door de goede begeleiding en aanhoudende enthousiasme van de medewerkers van EasyDeals. Gevolg hiervan is dat de hits op je eigen site duidelijk toenemen en resulteren in een betere bereikbaarheid op het internet. De statistieken van EasyDeals geven het overduidelijke bewijs dat dit in deze huidige tijd het middel is om de bereikbaarheid te vergroten.

Bekijk de website

Interesse in EasyDeals?

Wilt u EasyDeals ook uitproberen? Probeer het en ontvang de eerste 3 maanden € 30,- korting?

Heeft u interesse in EasyDeals vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op om uw wensen door te nemen en u binnen 24 uur online vindbaar te krijgen!

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u natuurlijk ook met ons contact opnemen:
0900 25 25 25 4 info@easydeals.nl