Uw eigen website bij EasyDeals

Een website met kortingscoupons, geschikt voor desktop, laptop, tablet en smartphone.


Wat voor website krijgt u?

Van EasyDeals ontvangt u altijd een mini website. Deze mini website kunt u heel eenvoudig zelf aanpassen via de beheerpagina. Selecteer uw gewenste kleur, lettertype en afbeeldingen. Daarnaast bepaalt u zelf wat u op deze mini website plaatst. De mini website is erg belangrijk om te laten zien wie u bent en wat u te bieden heeft. Het is vooral erg belangrijk dat uw contactgegevens, openingstijden en een routebeschrijving zichtbaar zijn. Een bezoeker die uw website met een smartphone bezoekt kan zelfs direct naar uw telefoonnummer bellen. Via de beheerpagina kunt u zelf tijdelijke acties of aanbiedingen plaatsen. Mocht u hier niet uitkomen of wilt u meer tips en informatie hoe u het moet aanpakken schroom dan niet ons te bellen of stuur een e-mail en wij zullen u van harte helpen.


Geschikt voor alle apparaten

Uw website en al uw advertenties zijn zichtbaar op desktop, laptop, tablet en smartphone. Deze worden automatisch aangepast naar het juiste formaat zodat u zo optimaal mogelijk gevonden zult worden.

Kortingcoupons voor uw acties

Maak aantrekkelijke acties en/of aanbiedingen door middel van coupons. Deze kunt u zelf gemakkelijk aanmaken en plaatsen op uw website. De klant kan deze dan uitprinten, uitknippen en meenemen naar uw winkel. Uiteraard zijn de coupons ook mobielvriendelijk en kunnen ook met de smartphone in de winkel verzilverd worden.

Eenvoudig contentbeheer

Ga gemakkelijk zelf aan de slag met uw eigen teksten, logo, kleuren, lettertype en afbeeldingen. Het opmaken van uw eigen pagina is niet alleen eenvoudig maar ook nog eens erg leuk om te doen. Laat uw creativiteit de vrije loop en zorg dat uw website extra opvalt!


U kunt nog meer met EasyDeals:


Interesse in EasyDeals?

Wilt u EasyDeals ook uitproberen? Probeer het en ontvang de eerste 3 maanden € 30,- korting?

Heeft u interesse in EasyDeals vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op om uw wensen door te nemen en u binnen 24 uur online vindbaar te krijgen!

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u natuurlijk ook met ons contact opnemen:
0900 25 25 25 4 info@easydeals.nl