Wat is e-mailmarketing?

Verstuur nieuwsbrieven met aanbiedingen via e-mail naar uw klanten.


E-mailmarketing is het versturen van informatie naar klanten welke hun e-mailadres bij u hebben achtergelaten. Door middel van het versturen van een e-mail kunt u contact houden met uw bestaande klanten. Bij EasyDeals kunt u dus gemakkelijk vanuit uw eigen beheerpagina in één klik uw acties en nieuwsbrieven per e-mail versturen naar uw opgebouwde klantenbestand.

Waarom opgemaakte mailings versturen?

E-mailmarketing is in deze tijd erg belangrijk en met EasyDeals ook nog eens erg gemakkelijk. Binnen enkele minuten kunt u nieuwsbrieven en of aanbiedingen verzenden naar al uw bestaande klanten. Het is namelijk erg van belang dat u deze groep ook als klant behoudt en daarom heeft deze groep soms wat extra aandacht nodig. Heeft u een leuke actie of gewoon een nieuwtje wat u graag wilt delen? Nou dan is e-mailmarketing de uitkomst voor u. Mocht u een bestaand klantenbestand hebben dan kunt u deze binnen EasyDeals invoeren en direct e-mails gaan versturen. Als u nog geen klantenbestand heeft is het een mooi moment om dit aan te leggen.


Maak uw nieuwsbrief

In EasyDeals maakt u gemakkelijk zelf uw nieuwsbrief. Deze kan u naar smaak aanpassen, lettertype, kleur en stijl. U kunt zelf meerdere berichten toevoegen en ook gebruik maken van de planningswijzer. Hiermee kunt u een nieuwsbrief voor een bepaalde datum alvast inplannen. Het leuke van een nieuwsbrief is dat u uw klanten op de hoogte kan brengen van alle leuke nieuwtjes, acties en aanbiedingen.

Verstuur de e-mail naar uw klanten

Met één klik op de knop zal deze nieuwsbrief naar al uw bestaande klanten verstuurd worden. Deze bestaande klanten staan na het uploaden van uw eigen klantenbestand direct in EasyDeals. Heeft u nog geen klantenbestand dan hebben wij genoeg tips en tricks om u op weg te helpen deze op te bouwen.

Verwijs naar acties op uw site

Door het versturen van een nieuwsbrief brengt u uw klanten op de hoogte van bijvoorbeeld een actie of een aanbieding. Deze verwijst dan naar uw aanbieding in de winkel of webshop.


Plan uw nieuwsbrieven in en creëer een strategie

Inplannen van nieuwsbrief, kies je template, meerdere berichten, kleur, lettertype, bekijk de voorbeelden.


U kunt nog meer met EasyDeals:


Interesse in EasyDeals?

Wilt u EasyDeals ook uitproberen? Probeer het en ontvang de eerste 3 maanden € 30,- korting?

Heeft u interesse in EasyDeals vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op om uw wensen door te nemen en u binnen 24 uur online vindbaar te krijgen!

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u natuurlijk ook met ons contact opnemen:
0900 25 25 25 4 info@easydeals.nl