Coupons

Maak aantrekkelijke acties en aanbiedingen

Kortingscoupons kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor klanten of betreffende een leuke actie. Deze kunt u dan presenteren op uw website en de klant kan deze uitprinten, uitknippen en meenemen naar uw winkel en daar wordt direct de korting berekend. De coupons zijn ook geschikt voor weergave op de smartphone waardoor uitprinten niet eens meer nodig is.


Hoe maakt u deze coupons?

Er zijn meerdere soorten kortingen die u kunt opgeven, bijvoorbeeld een percentage of een vast bedrag. Dit is zelf gemakkelijk aan te geven. Het maken van de kortingscoupon is erg gemakkelijk. Via EasyDeals kunt u kiezen uit verschillende lay-outs en deze kunt u aanpassen aan uw eigen huisstijl. Probeer het uit! Het is de bedoeling dat u de kortingscoupon en de duur ervan zelf aan uw klanten kenbaar maakt door middel van een nieuwsbrief of via de EasyDeals mini website.


U kunt meer met EasyDeals:

Coupons

Coupons

E-mailmarketing

E-mailmarketing

Social Media

Social Media


Interesse in EasyDeals?

Wilt u EasyDeals ook uitproberen? Probeer het en ontvang de eerste 3 maanden € 30,- korting?

Heeft u interesse in EasyDeals vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op om uw wensen door te nemen en u binnen 24 uur online vindbaar te krijgen!

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u natuurlijk ook met ons contact opnemen:
0900 25 25 25 4 info@easydeals.nl